De Vastgoed Academy – Martijn van den Berg – Gratis Download

 

De Vastgoed Academy – Martijn van den Berg – Gratis Download – Free Download Course

Zodat Je Een Leven Vol Vrijheid Kunt Creëren!

​Online videocursus (20+ uur)
​​Live Meetings
​Checklists, scripts en veel meer
​Wekelijkse groepscoaching
​24/7 support community
​Meer dan €10.000,- aan bonussen

De Vastgoed Academy is de meest praktische, hands-on en complete vastgoed cursus van Nederland en dat voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. In diverse modules en tijdens meer dan 20 uur aan videomateriaal leer je stap voor stap, van A tot Z alles wat je moet weten om te kunnen beginnen als vastgoedbelegger in Nederland of als je al wat vastgoed hebt verder te kunnen bouwen aan je portefeuille.

Al meer dan 150 cursisten gingen je voor. Het mooie aan dit bewezen systeem is dat het voor iedereen die de kennis toepast en die de juiste mindset heeft en actie onderneemt werkt, ook wanneer je nu nog geen enkele kennis van vastgoed hebt en zelfs wanneer je nu een klein of geen startkapitaal hebt.

De trainingen zijn van te voren opgenomen en zijn online beschikbaar. Hierdoor kan jij ze op jouw eigen tempo volgen. Je kunt de lessen bekijken vanaf je desktop of mobiel, overal en wanneer jij wilt. Ook kan je ze oneindig terug kijken.

Bouw snel een PASSIE(F) inkomen op en wordt financieel vrij, juist nu!
Vrijheid is het doel, vastgoed is het middel!
Resultaten zijn het enige dat telt!
De Vastgoed Academy is gecreëerd met één doel: zoveel mogelijk Nederlanders financieel vrij maken! In de cursus draait het om actie en leer jij precies wat je moet doen om zo snel mogelijk stappen te zetten en jouw doelen te halen zodat jij je mooiste leven kan leven! Een leven van vrijheid en overvloed. Een leven van tijd voor je gezin en familie, een leven van reizen, een leven van luxe en een leven van terug geven aan de wereld!

De Vastgoed Academy is gecreëerd door Martijn van den Berg. Hij startte in Juni 2018 met zijn eerste pand en heeft inmiddels samen met zijn vrouw 10 panden in de verhuur, was na 16 maanden financieel vrij en heeft een portefeuille van meer dan 1,5 miljoen euro. Zelf volgde hij alle workshops en cursussen die hij kon vinden op vastgoedgebied. Ondanks dat hij heel veel leerde vond hij dat er veel dingen ontbraken en wilde hij de cursus praktischer maken en vooral veel meer nazorg bieden.
De Vastgoed Academy was de eerste online vastgoed cursus in Nederland en heeft al vele succesverhalen voortgebracht. Ons motto is: “we zijn zo goed als de resultaten van onze studenten!”

De Meest Complete Cursus
Om te leren hoe jij een succesvolle business kunt starten!

Bewezen systeem

De Vastgoed Academy heeft een bewezen systeem. Iedereen die bereid is om het werk te doen kan dit laten slagen. Onze methodieken zijn al uitgeprobeerd door meer dan 150 studenten en leveren wekelijks talloze succesverhalen op.

Nieuwe manier van denken

In De Vastgoed Academy leer jij niet alleen de laatste en beste vastgoed strategieën en tactieken. Je leert een hele nieuwe manier van denken. We focussen ook erg op je mindset, dat is de fundering voor jouw vastgoedportefeuille! Je zal niet alleen overal kansen gaan zien, maar deze ook willen en kunnen gaan pakken!

24/7 support community

Als lid van De Vastgoed Academy krijg jij toegang tot de exclusieve Facebook support community ‘CA$H FLOW KINGS’. Hier kan jij altijd al jouw vragen stellen en word jij omringt door ambitieuze en like-minded mensen die met hetzelfde doel bezig zijn en die jou naar een volgend niveau tillen. Samen groeien, leren en delen we verder. Delen is vermenigvuldigen.

Mentorschap

Iedereen heeft wel eens hulp nodig en zit met bepaalde vragen, al helemaal als het aankomt op nieuwe informatie. Al jouw vragen worden binnen 24 uur en 24/7 beantwoord wanneer je die stelt in de Facebook groep, daarnaast kan je je eigen vragen wekelijks stellen in de Coaching Calls. Zo kan je altijd verder en loop je niet vast.

Hier Is Een Overzicht Van Alles Dat Inbegrepen Is
De Vastgoed Academy geeft jou alle tools en kennis om succes te behalen.

De Vastgoed Academy™
(Waarde €2997)
De Vastgoed Academy geeft jou alle tools en kennis om succes te behalen.
De Vastgoed Academy leert jou alles wat jij moet weten om een uitstekende vastgoedbelegger op de Nederlandse markt van Buy to Let vastgoed te worden. Buy to let met andere woorden is vastgoed voor de lange termijn verhuur.

Vastgoed is geen “get rich quick”, maar wel een “get rich certain”. Het is voor de lange termijn en zorgt er voor dat je zowel zelf een mooi leven kan hebben alsmede dat je iets hebt om na te laten aan je kinderen of familie.
Wekelijkse groepscoaching
(Waarde €1997)
Om jou te helpen, jou te motiveren en te inspireren hebben wij eigen wekelijkse groepscoaching calls zodat jij altijd jouw vragen kunt stellen en op de hoogte bent van de laatste strategieën en tactieken. Ook delen en vieren we elkaars successen.

Martijn nodigt daarnaast zeer regelmatig gastsprekers uit omtrent diverse onderwerpen zoals crowdfunding, taxaties, mindset, financiering, belastingen, financiële vrijheid en nog veel meer. De calls worden altijd opgenomen mocht je er niet bij kunnen zijn of ze nog een keer terug willen zien.

Community™ Membership
(Waarde €1997)
Als jij investeert in jezelf en in De Vastgoed Academy komt krijg jij ook toegang tot de exclusieve support community ‘CA$H FLOW KINGS’. Deze groep staat bekend als de #1 vastgoed community van Nederland boordevol positieve en like minded mensen die elkaar het succes gunnen en elkaar verder willen helpen.

In deze community kan jij 24/7 jouw vragen stellen en beantwoord zien door Martijn van den Berg en/of de andere cursisten en kan je connecten met like-minded mensen die jou naar een volgend niveau tillen.

De Cashflow Calculator™
(Waarde €1997)
Deze exclusieve tool bespaart jou een hoop tijd en geeft jou alle informatie die jij moet weten om maximaal rendement te halen uit jouw toekomstig vastgoed. Hiermee kun je heel snel zien wanneer je een huis wel of niet moet kopen en waarom. Je beslissing is daarmee onderbouwd en gebaseerd op cijfers en je hebt goed je huiswerk gedaan. Je kan snel en makkelijk zien hoeveel winst je zal maken. Wat is de BAR, de NAR, het rendement op eigen vermogen, hoeveel is de maandelijkse huuropbrengst, wat zijn de kosten en veel meer zijn vragen waar het antwoord op geeft.

Hefboom Roadmap™
(Waarde €997)
Door middel van de Hefboom roadmap kan je makkelijk zien welke vorm van financiering het beste bij jou en een bepaald pand past. Hoeveel Loan To Value (LTV) zal ik nemen? Welk rentepercentage hangt daar aan vast? Welke looptijd? Een lineaire of annuïtaire hypotheek? Hoeveel eigen middelen heb ik nodig? Zo heb je de financiering goed in kaart en zie je welke gevolgen dat heeft voor je maandelijkse cashflow, maar ook voor je vermogensopbouw door aflossing op de lange termijn. Het scheelt je een hoofdpijn en moeite en zorgt voor een maximaal rendement op je eigen vermogen.
De Kennis Bank
(Waarde €997)
De “Kennisbank” puilt uit van super waardevolle documenten. Het zijn er maar liefst meer dan 70 en er komen er nog steeds bij. Alleen deze documenten zijn de investering al meer dan waard. Denk aan checklisten, stappenplannen, formules, begrippenlijsten, Koopaktes, joint venture overeenkomsten, huurcontracten en nog veel en veel meer. ALLE kennis die wij hebben krijg jij ook en delen we met jou! Met deze documenten vergeet je geen enkele stap binnen het proces en zorg je dat je alles volgens de wet en regelgeving doet waardoor de kans op succes zo groot mogelijk is.

Meetups & exclusieve uitnodigingen
(Waarde €497)
Live elkaar zien en spreken blijft toch altijd het beste en heeft het meeste impact. Naast het feit dat jij in de #1 vastgoed community van Nederland ‘CA$H FLOW KINGS’ terecht komt krijg jij ook gratis uitnodigingen voor exclusieve meetups en events. Tijdens deze events kan je netwerken met andere like-minded cursisten, nodigen we soms gastsprekers uit over bepaalde onderwerpen, krijgen cursisten hun reward T-shirts als ze 1 of meerdere panden hebben gekocht en kan je Martijn van den Berg in het echt ontmoeten en vragen stellen. De events zijn zo’n 4 keer per jaar, meestal in het midden van het land. Your network = your net worth en je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meest mee om gaat.

Share This Content
NulledVision

About

Nulled Vision Team - GreyHatMafia - High Quality Free SEO Tools & Courses With Direct Download & Reviews eCommerce Softwares - Dropshipping - Amazon FBA - Trading Guides & More! Direct Download Links Like Mega (Mega.Nz) & Google Drive - MediaFire - Zippyshare & Zippy - No Torrent PDF Paid DL Links Like RapidGator, Nitroflare or UploadGig Review.
View all posts by →